Noutati

GreenFIBER la expoziția internațională INDEX™17, Geneva

Odată la fiecare trei ani, întreaga industrie de nețesute, de la producătorii de utilaje, producători de materii prime până la companii implicate în protecția mediului este prezentă la Geneva, pentru a expune cele mai recente noutăți în tehnologie și în dezvoltarea produsului.
 

GreenFiber International investeste 35 milioane de euro in a treia fabrica de fibra sintetica in Romania

Compania GreenFiber International, parte din grupul integrat de reciclare Green Group, investește 35 milioane de EUR în a treia capacitate de producție de fibră sintetică din 100% material reciclat. În urma investiției, compania devine cel mai mare producător european pe acest segment.
 

Am lansat aplicatia pentru mobil SIGUREC

Proiectul SIGUREC vine cu o noutate pentru cei care au un comportament prietenos cu mediul: aplicația pentru mobil, care oferă utilizatorilor și serviciul de preluare a deșeurilor direct de acasă.

Colectarea inteligentă și susținerea cauzelor sociale au un numitor comun: sistemul SIGUREC

Stațiile inteligente de colectare selectivă SIGUREC oferă utilizatorilor posibilitatea de a susține activ o serie de cauze sociale. Astfel, cei care aduc deșeuri la SIGUREC, pot alege să transfere valoarea bonului valoric primit pentru deșeurile predate către o organizație non-profit.

 

SIGUREC, staţiile inteligente de colectare selectivă a deșeurilor, lansate în premieră în București

Green Group în colaborare cu Carrefour România au inaugurat în premieră la Bucureşti două staţii inteligente de preluare a deşeurilor direct de la consumatori, sistem numit SIGUREC.Stațiile sunt amplasate în parcările Carrefour Băneasa și Carrefour Vitantis, iar bucureştenii vor putea aduce pentru reciclare peste 10 tipuri de deşeuri.

Green Group va invită la ROMENVIROTEC!

A 21-a ediție a ROMENVIROTEC, expoziția internațională pentru tehnologii și echipamente de protecție a mediului, va avea loc in perioada 26 - 29 martie 2014, in Pavilioanele C2, C3 și Platforma 5 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

Green Group prezent la British School si Ambasada Marii Britanii

Green Group a intreprins recent doua actiuni de informare cu privire la importanta reciclarii, adresate atat elevilor din cadrul British School, cat si angajatilor Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti. Scopul acestei initiative este de a creste gradul de notorietate asupra importantei reciclarii inteligente, dorind totodata sa traga un semnal de alarma cu privire la mediul inconjurator. Oficial, peste 98% din deseurile generate in Romania ajung in gropile de gunoi, media europeana fiind de aproximativ 38%. Doar 2% dintre acestea sunt tratate si reciclate. Astfel, in cadrul celor doua prezentari, Green Group a incurajat comportamentul de reciclare, expunandu-le celor prezenti pasii procesului de colectare.

2013 – Anul Reciclării Inteligente

România este acoperită de deşeuri, însă vestea bună este că ele sunt reciclabile: 98% dintre deşeurile municipale ajung la groapa de gunoi, iar 2% sunt valorificate.

Anul 2013 a fost un an important pentru reciclare. Green Group a introdus pentru prima dată în România aparatele inteligente de colectare direct de la sursă, Reciclatorul Verde şi Bancomatul Verde. Amplasate în reţelele marilor retaileri, CORA, Auchan şi Carrefour, acestea îi recompensează pe reciclatori cu discounturi la cumpărături. Odată cu inaugurarea Reciclatorului Verde şi a Bancomatului Verde, Green Group a lansat conceptul de reciclare inteligentă.

Invitatie la ROMENVIROTEC

Greenfiber International va asteapta la Romexpo, pavilion C5, stand 51, in perioada 09 –12 aprilie 2013.

green video

Reciclare GreenGlassReciclare GreenWEEEReciclare GreenLampReciclare GreenFiberReciclare GreenTech