GreenFIBER la expoziția internațională INDEX™17, Geneva

 
Odată la fiecare trei ani, întreaga industrie de nețesute, de la producătorii de utilaje, producători de materii prime până la companii implicate în protecția mediului este prezentă la Geneva, pentru a expune cele mai recente noutăți în tehnologie și în dezvoltarea produsului.

GreenFIBER și-a prezentat portofoliul ca producator de top pentru fibre de poliester fabricate din 100% PET reciclat, iar vizitatorii au avut posibilitatea de a cunoaște cele mai noi produse.

Anca Șilcă, Director Comercial „În condițiile in care resursele naturale sunt limitate, este esențial să se utilizeze materiale reciclate și să se creeze produse inovative. Cu o gama variata de produse, de la 1.1 dtx pana la 30 dtx Fibre Solide, Fibre Hollow si HCS, compania asigură flexibilitate și prezență în cele mai exigente segmente de piață: industria Automotive, Igienică, Construcții și Inginerie și Textile casnice."

Calitatea produselor și a serviciilor este garantată totodată de Sistemul de Management Integrat pe care îl deținem, de standardul OEKO-TEX 100 și de certificarea GRS, care asigură sustenbilitatea produsului.

Evenimentul s-a desfășurat între 4 și 7 aprilie, la Palexpo, Geneva atingând un număr total de 12,758 vizitatori din 41 de țări, în aproape 24.000 metri pătrați expoziționali.
 

green video

Reciclare GreenGlassReciclare GreenWEEEReciclare GreenLampReciclare GreenFiberReciclare GreenTech