Certificate

Actiunile noastre sunt indreptate catre cresterea satisfactiei clientilor si a partenerilor nostri de afaceri, pentru a diminua consumul de resurse, in vederea protejarea mediului prin prevenirea poluarii.

SISTEM DE MANAGEMENT INTEGRAT Calitate-Mediu-OHSAS

Pentru atingerea valorilor si principiilor dupa care actionam am implementat, vom mentine si imbunatati continuu sistemul de management integrat, in conformitate cu documentele de referinta aplicabile:

SR EN ISO 9001:2015 Sistem de Management al Calitatii

SR EN ISO 14001:2015 Sistem de Management de Mediu

SR OHSAS 18001:2007 Sistem de Management al Sanatatii si Securitatii Ocupationale

Politica referitoare la calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala.

CERTIFICARE Oeko-Tex Standard 100

Standardul OEKO-TEX® 100 reprezintă un sistem independent de verificare şi certificare pentru produsele textile iniţiale, intermediare şi finite din toate etapele de prelucrare. Condiţia pentru certificarea produselor textile în conformitate cu Standardul OEKO-TEX® 100 este reprezentată de conformitatea fără excepţie a tuturor componentelor unui articol cu criteriile impuse - pe lângă materialul exterior, de exemplu, aţa de cusut, inserţiile, imprimeurile etc., precum şi accesoriile netextile ca nasturii, fermoarele, niturile ş.a.m.d.

OEKO TEX

Global Recycle Standards (GRS )

Global Recycle Standards (GRS ) este un certificat international, voluntar care stabilește cerințele pentru certificarea de către terți a produsului reciclat, fabricat din 100% sticle PET post-consum si trasabilitatea acestuia.

GRS

green video

Reciclare GreenGlassReciclare GreenWEEEReciclare GreenLampReciclare GreenFiberReciclare GreenTech